برگزاری جشن روز جهانی غذا در دانشگاه بوعلیسینا - معاونت فرهنگی
برگزاری جشن روز جهانی غذا در دانشگاه بوعلیسینا
به مناسبت روز جهانی غذا، مراسمی با حضور جمعی از مسئولان، اساتید و دانشجویان دانشگاه بوعلیسینا به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با همکاری انجمن علمی بهداشت مواد غذایی در تاریخ ۲۹ مهرماه در محل دانشکده هنر و معماری برگزار شد.
در این مراسم که با حضور نمایندگانی از سازمان غذا و دارو، اداره کل استاندارد، اداره دامپزشکی استان همدان، دانشگاه علوم پزشکی همدان و دانشکده صنایع غذایی بهار همراه بود، سخنرانیهای تخصصی در زمینههای بهداشت و سلامت مواد غذایی، ایمنی تغذیه و اهمیت روز جهانی غذا ارائه گردید.
برنامههای متنوع فرهنگی و علمی، نمایشگاه موضوعی و کارگاههای آموزشی از جمله بخشهای جانبی این مراسم بود که با استقبال بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان رشتههای بهداشت مواد غذایی، علوم تغذیه و صنایع غذایی همراه شد.
در پایان، از دانشجویان برتر در مقاطع مختلف تحصیلی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آمد.
این مراسم با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم، ارتقای آگاهی دانشجویان نسبت به سلامت و ایمنی مواد غذایی و تقویت تعامل علمی میان رشتههای مرتبط برگزار گردید.