با حضور مسئولان، اساتید و دانشجویان / تأکید بر اهمیت سلامت و ایمنی مواد غذایی

برگزاری جشن روز جهانی غذا در دانشگاه بوعلی‌سینا

29 10 2025 06:17
News Code : 21856293
View: 111

به مناسبت روز جهانی غذا، مراسمی با حضور جمعی از مسئولان، اساتید و دانشجویان دانشگاه بوعلی‌سینا به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با همکاری انجمن علمی بهداشت مواد غذایی در تاریخ ۲۹ مهرماه در محل دانشکده هنر و معماری برگزار شد.

در این مراسم که با حضور نمایندگانی از سازمان غذا و دارو، اداره کل استاندارد، اداره دامپزشکی استان همدان، دانشگاه علوم پزشکی همدان و دانشکده صنایع غذایی بهار همراه بود، سخنرانی‌های تخصصی در زمینه‌های بهداشت و سلامت مواد غذایی، ایمنی تغذیه و اهمیت روز جهانی غذا ارائه گردید.

برنامه‌های متنوع فرهنگی و علمی، نمایشگاه موضوعی و کارگاه‌های آموزشی از جمله بخش‌های جانبی این مراسم بود که با استقبال بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان رشته‌های بهداشت مواد غذایی، علوم تغذیه و صنایع غذایی همراه شد.

در پایان، از دانشجویان برتر در مقاطع مختلف تحصیلی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آمد.

این مراسم با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم، ارتقای آگاهی دانشجویان نسبت به سلامت و ایمنی مواد غذایی و تقویت تعامل علمی میان رشته‌های مرتبط برگزار گردید.