شروع کار برنامه "رپیتوین" در رادیو باشگاه

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

رپیتوین برنامه‌ای رایویی است که به فرهنگ طبیعت محور ایرانیان می‌پردازد و تلاشی‌ است در جهت بازشناسی و بازخوانی هدفمند ریشه‌های فرهنگی و هویتی و احیای مفاهیم والایی که در تنوع فرهنگی این مرز‌ و بوم نمودهای متفاوتی داشته و در عین حال بیانگر ارزش‌های مشترک ماست.

این برنامه در کمیته فرهنگی باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست منطقه ۷ ذیل رادیو باشگاه تولید می‌شود.

کانون محیط زیست و انجمن علمی علوم اجتماعی دانشگاه بوعلی سینا و انجمن علمی دانشجویی مهندسی آب شهید باهنر کرمان در تولید اولین شماره رپیتوین همکاری داشتند.

این فصل با دو اپیزود ویژه برنامه یلدایی شروع شد .

در اپیزود اول به معرفی و رسالت برنامه رپیتوین و نگاهی ویژه به آیین‌های یلدا و فرهنگ طبیعت محور ایرانیان می‌پردازد و در اپیزود دوم از امید و اتحاد ایرانیان و از فصل مهمانی پرنده‌های مهاجر خواهد گفت.

تیم تولید محتوا: زینب لطفی، کیمیا بهادری، رویا خدابنده‌لو، امیر محمد کریمی، مریم مرادی

و با تشکر از باران بهرامی و مینا کریمی

نویسنده: سپهر دیوان بیگی زند