آئین دانش آموختگی ورودی 1397

توجه: دانشجوی گرامی، براساس اطلاع رسانی قبلی، با توجه به تکمیل ظرفیت، مهلت ثبت نام به اتمام رسیده است، لذا لینک ثبت نام غیر فعال گردید.

آیین دانش آموختگی دانشجویان ورودی 1397 و فارغ التحصیلان ترم جاری

زمان ثبت نام: از روز چهارشنبه 1401/03/18 الی یکشنبه 1401/03/22 ( ساعت 12 شب ) میباشد.

توجه: بدلیل محدودیت محل برگزاری مراسم، اولویت با دانشجویانی است که در این بازه ی زمانی زودتر ثبت نام کرده اند، لذا لینک ثبت نام پس از تکمیل ظرفیت غیرفعال خواهد شد.

زمان و مکان برگزاری مراسم: روز یکشنبه  1401/04/05 ( مکان و ساعت دقیق مراسم (صبح یا بعد از ظهر) از طریق پیامک اطلاع رسانی خواهد شد).

تذکر1: اطلاع رسانی های بعدی صرفا از طریق پیامک می باشد، لذا حین ثبت نام، حتما شماره همراه خود را بطور صحیح وارد نمایید.

تذکر2: جهت مراجعه حضوری برای تکمیل ثبت نام و دریافت بن های مراسم و نیز عکاسی با لباس فرم فارغ التحصیلی، از طریق پیامک اطلاع رسانی خواهد شد.

تذکر3: هر دانشجو می بایست مبلغ 1/000/000 ریال از طریق لینک زیر طبق فایل راهنمای ثبت نام بصورت آنلاین پرداخت نماید.

تذکر4: در زمان مراجعه حضوری جهت دریافت بن و ... ، به همراه داشتن کارت ملی و کارت دانشجویی الزامیست.

--------------------------------

راهنمای ثبت نام و پرداخت آنلاین